MKB Berichten

Contact

Van Zijtveld Accountants

T: 0297-254947
Info@zijtveldaccountants.nl
Postbus 307
3640 AH Mijdrecht
Routebeschrijving

Kantoor

Zijtveld Accountants is meer dan alleen een accountantskantoor. Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor alle gebruikelijke accountantswerkzaamheden – en doordat wij met een klein en enthousiast team werken, en geen groot kantoor met de bijbehorende hoge kosten hebben, kunnen wij tegen scherpe tarieven voor u werken.

Maar Zijtveld biedt meer dan dat.

Zo adviseren wij u graag over een optimaal gebruik van de moderne mogelijkheden om uw administratie zo eenvoudig en snel mogelijk te verwerken. Daarbij kijken wij met u, of en hoe u uit uw administratie de informatie kunt halen die u wenst en die u nodig heeft om grip te kunnen houden op de bedrijfsvoering.

De (spel)regels op fiscaal en juridisch gebied veranderen nogal eens – op die veranderingen inspelen is voor ondernemers van groot belang. Wij controleren daarom periodiek (minimaal ieder jaar) of de fiscale en juridische constructie van uw bedrijf nog de beste is in de huidige situatie.

Natuurlijk hebben wij ook volop aandacht voor zaken als het risico dat u als ondernemer loopt (denk bijvoorbeeld aan aansprakelijkheid), de continuïteit van uw onderneming, uw oudedagsvoorziening en een zo gunstig mogelijke financiering, zowel zakelijk als privé.

De gebruikelijke accountantswerkzaamheden, zoals (begeleiding bij) de boekhouding, de salarisadministratie, het samenstellen en beoordelen van uw jaarrekening, het verzorgen van de belastingaangiftes, voeren wij ook met plezier voor u uit, dat spreekt voor zich. Maar voor die werkzaamheden kunt u in principe bij elk accountantskantoor terecht. Naar Zijtveld Accountants gaat u wanneer u een accountant zoekt die écht snapt wat het is om ondernemer te zijn, en die er plezier in heeft om, samen met u, te werken aan een onderneming die staat als een huis.

Disclaimer & Privacy statement
webdesign: Taurus media